3edu教育网手机版 导航
┣ 3edu教育网 >> 英语角 >> TOEFL托福 >> 托福词汇 >> 正文

托福考试词汇语法练习题6

分类:托福词汇发布于:2015/1/28

    1. It dissolves, transports, and precipitates many chemical compounds and is constantly modifying the face of the Earth. Evaporated from the oceans, water vapor forms clouds, some of which are transported by wind over the continents.
    The word "modifying" is closest in meaning to which of following?
    (A) changing
    (B) traveling
    (C) describing
    (D) destroying
    2. This last figure shows the importance of the ocean as the principal reservoir of the hydrosphere but also the rapidity of water transport on the continents.
    The word "rapidity" is closest in meaning to which of following?
    (A) significance
    (B) method
    (C) swiftness
    (D) reliability
    3. The erosion of the continents thus results from two closely linked and interdependent processes, chemical erosion and mechanical erosion. Their respective interactions and efficiency depend on different factors.
    The word "efficiency" is closest in meaning to which of following?
    (A) relationship
    (B) growth
    (C) influence
    (D) effectiveness
    4. Among the species of seabirds that use the windswept cliffs of the Atlantic coast of Canada in the summer to mate, lay eggs, and rear their young are common murres, Atlantic puffins, black-legged kittiwakes, and northern gannets.
    The word "rear" is closest in meaning to which of following?
    (A) visit
    (B) watch
    (C) reverse
    (D) raise
    5. The advantage of nesting on cliffs is the immunity it gives from foxes, which cannot scale the sheer rocks, and from ravens and other species of gulls, which have difficulty in landing on narrow ledges to steal eggs.
    The word "scale" is closest in meaning to which of following?
    (A) climb
    (B) avoid
    (C) approach
    (D) measure
    6. This immunity has been followed by a relaxation of the defenses, and kittiwakes do not react to predators nearly as fiercely as do ground-nesting gulls.
    The word "immunity" is closest in meaning to which of following?
    (A) distance
    (B) transition
    (C) protection
    (D) reminder
    7. Kittiwakes defecate over the edge of the nest, which keeps it clean, but this practice, as well as their tendency to leave the nest littered with eggshells, makes its location very conspicuous.
    The word "conspicuous" is closest in meaning to which of following?
    (A) disordered
    (B) suspicious
    (C) noticeable
    (D) appealing
    8. On the other hand, nesting on a narrow ledge has its own peculiar problems, and kittiwake behavior has become adapted to overcome them.
    The phrase "On the other hand " is closest in meaning to which of following?
    (A) therefore
    (B) however
    (C) for example
    (D) by no means
    9. Throughout the nineteenth century and into the twentieth, citizens of the United States maintained a bias against big cities.
    The word "bias" is closest in meaning to which of following?
    (A) diagonal
    (B) slope
    (C) distortion
    (D) prejudice
    10. These new urbanites, already convinced that cities were overwhelmed with great problems, eagerly embraced the progressive reforms that promised to bring order out of the chaos of the city.
    The word "embraced" is closest in meaning to which of following?
    (A) suggested
    (B) overestimated
    (C) demanded
    (D) welcomed
    参考答案:
    1 A
    2 C
    3 D
    4 D
    5 A
    6 C
    7 C
    8 B
    9 D
    10 D

  • 上篇:
  • 下篇:
  • 查看本站更多关于托福词汇的文章
  • 网友同时还浏览了:

    返回顶部
    触屏版 电脑版 客户端

    © 3edu教育网 3edu.net版权所有

    粤ICP备09177384号-3